The Positive Cup

Vi tror på, at hver kop Nespresso-kaffe kan levere en ekstraordinær smagsoplevelse og samtidig skabe større værdi for samfundet og miljøet

Kan Nespresso også være det bæredygtige valg?

Uafhængige eksperter har gennemført en såkaldt Life Cycle Assessment for at undersøge miljøpåvirkningen af portions-kaffe i forhold til andre bryggemetoder. Overraskende nok viser undersøgelsen, at portions-kaffe kan have en lige så lille eller endda mindre miljøpåvirkning. Dette skyldes, at præcisionsbrygningssystemer som Nespresso sikrer, at den nøjagtige mængde kaffe, vand og energi anvendes til at brygge en enkelt kop. Andre bryggemetoder kan ofte føre til overdosering af kaffe, brygning af mere end nødvendigt eller unødvendig langvarig opvarmning af kaffekanden.

VIDSTE DU DET?

24%

Vi har reduceret CO2-aftrykket for en kop Nespresso Original med 24 % siden 2009*

85%

I dag er næsten alle vores kaffekapsler lavet med 80% eller 85% genanvendt aluminium.

58mio

I 2020 investerede vi i alt 58 millioner CHF i genanvendelse..

DET VALG VI TAGER

Siden 2003 har Nespresso arbejdet tæt sammen med Rainforest Alliance for at sikre miljøet, kaffeplanterne og vores kaffebønner de bedst mulige vilkår for vækst. Se hvordan hver eneste kop Grand Cru er med til at sætte et positivt aftryk på verden og træf et mere bæredygtigt kaffevalg for din virksomhed.

HVER KOP NESPRESSO BEGYNDER
MED AT TAGE ANSVAR

Genanvendelig emballage

Opdag mere

Hver historie har 3 sider

OPDAG MERE

The heart of home projektet

OPDAG MERE