NESPRESSO ZENIUS ZN 100

Den ideelle kaffemaskine til små virksomheder eller til virksomheder, der ønsker at tilbyde kaffe i flere forskellige lokaler. Nem at bruge, effektiv og hurtig.

NESPRESSO MOMENTO COFFEE

Med 1 bryghoved og plads til 50 brugte kapsler er den perfekt til mindre kontorer med op til 30 medarbejdere.

NESPRESSO AGUILA 220

Med Nespresso Aguila 220 får du brygge- og kaffekvalitet i topklasse. Aguila kan brygge alle typer kaffe, både med eller uden frisk mælk.

NESPRESSO MOMENTO COFFEE AND MILK

Eksperten på barista-opskrifter. Både kolde og varme drikke. Designet til fremtidens arbejds- og mødemiljøer såvel som mindre restaurantmiljøer

NESPRESSO MOMENTO COFFEE & COFFEE

Samme funktioner som Nespresso Momento Coffee, men med 2 bryg-hoveder, så du kan brygge en kop kaffe samtidig med din kollega.

NESPRESSO AGUILA 440

Baristahåndværk i topklasse. Aguila 440 kan brygge alle typer kaffe, både varme og kolde opskrifter. Med sine fire bryghoveder er den bl.a. ideel til virksomheder med højt kaffe-forbrug, personalekantine, kaffekøkken, loungeområder og restauranter.


Smag og design samlet i en industrikaffemaskine

Velkommen til vores udvalg af Nespresso-industrikaffemaskiner. Med Nespresso Professional får du espressomaskiner og barista kaffemaskiner, som leverer en smagfuld kaffeoplevelse til dig, dine kollegaer og kunder. Kaffen har med tiden udviklet sig og er blevet en videnskab i sig selv, men med vores professionelle industrikaffemaskiner, er det nemt at opnå en smagfuld kop kaffe hver dag. Forkæl dine kollegaer og kunder med kaffe fra kvalitets industrikaffemaskiner.

Stemningsbillede af en barista foran en Nespresso Aguila 220 kaffemaskine
Cafe stemningsbillede med en Nespresso Aguila 440 industrikaffemaskine

Industrikaffemaskiner til café og kontor

Behovet for hver virksomhed kan variere meget. Derfor finder du et udvalg af professionelle kaffemaskiner, som kan leve op til de forskellige behov, man kan have i virksomheden. Gennem vores mange års erfaringer har vi udviklet de bedste fuldautomatiske kaffemaskiner til industri, som giver dig de rette forudsætninger for at investere i den rette maskine til din virksomhed.

Ikke alene er de professionelle kaffemaskiner af høj kvalitet og i et tidløst design, men med kapselsystemet har det aldrig været nemmere at brygge præcis den kaffe, du ønsker. Hvad man som individ foretrækker af kaffe, varierer fra person til person.

Du er måske mest til en espresso, hvor kollegaen foretrækker en cafe latte og kunden ønsker en macchiato. Med vores eksklusive industrikaffemaskiner kan du levere en lækker kop kaffe til enhver smag.

En professionel kaffemaskine forkæler din kaffe

Maskinen i sig selv er selvfølgelig ikke nok til at opnå den perfekte kop kaffe, det kræver en sublim synergieffekt mellem kaffen og maskinen. Vælger du en af vores Nespresso espressomaskiner eller barista-maskiner, får du en maskine, der vil fastholde kaffens aroma.

Gennem kapslen får du altid kvalitets kaffe, som brygges under de bedste vilkår, hvor kaffen ikke risikerer at blive skoldet.

Fasthold aromaen i din kaffe, og oplev smagen med Nespresso.

En kop kaffe i et Nespresso glas
Nespresso Momento kaffemaskine til kontoret

Hvorfor investere i en industrikaffemaskine til dit firma?

Er du i en virksomhed, hvor der serveres meget kaffe hver dag? Det kan både være til kontoret, kantinen, restaurationen, hotellet og meget mere. Hvis der skal serveres adskillige kopper kaffe hver dag, hvor man ønsker at fastholde den høje kvalitet og de gode smagsoplevelser, anbefaler vi at man investerer i en industrikaffemaskine.

Med en professionel industrikaffemaskine fra Nespresso får du en mere effektiv kaffebrygning, som giver mere tid i hverdagen. Vores fuldautomatiske espressomaskiner gør at kaffen hurtigt laves og dermed kan du komme videre med din opgave uden de store forstyrrelser.

Hos Nespresso Professional har du mulighed for at anvende forskellige betalingsløsninger til din industrikaffemaskine. Vi tilbyder både muligheden for at købe maskinen eller lave en abonnementsløsning, og du kan også leje din kaffemaskine til erhverv, hvis det giver mere mening for din virksomhed. Om du vælger at leje, tegne et abonnement eller købe en Nespresso industrikaffemaskine får du de samme muligheder for serviceaftale og kaffe leverance. Det gør det nemt for dig altid at have en fuldt funktionel kaffemaskine i hverdagen, og ligeledes henter vi dine brugte kaffe kapsler, samt leverer nye kapsler til din virksomhed.

En kaffeløsning til dit behov

Hos Nespresso Professional ved vi at danskerne elsker god kaffe, og Danmark er nok en af de mest kaffedrikkende nationer. De fleste har en holdning til, hvordan de ønsker den serveret og ligeledes hvordan den skal smage. Derfor er det også vigtigt at kunne levere forskellige slags kaffe.

Behovet for hvad kaffemaskinen skal kunne varierer ligeså, og derfor har vi udviklet industrikaffemaskiner, som passer ind i forskellige miljøer og behov. Her kan du læse mere om en løsning til kaffemaskiner til restaurant og café

En lille Nespresso momento kaffemaskine til hotel og små kontorer

Hvordan udvælger man den rette industrikaffemaskine?

Det er ikke altid nemt at gennemskue, hvilken kaffemaskine man bør vælge til ens virksomhed.

For at give dig de bedste forudsætninger for at få den bedste oplevelse med din kaffemaskine, har vi samlet en række emner, som kan hjælpe dig på rette spor.

Skal kaffemaskinen anvendes til et travlt miljø?

Har du behov for en maskine, som kan levere flere kopper i timen? Her anbefaler vi vores Aguila maskiner, som giver dig mulighed for at lave flere skræddersyede varme og kolde kaffeopskrifter med et enkelt tryk. Af Aguila serien findes der både Aguila 220 og Aguila 440, som giver dig den ultimative barista.

  • Aguila 220 - dette er en kaffemaskine med en stor kapacitet i en kompakt maskine. Kaffemaskinen har ingen begrænsning i forhold til, hvad den kan brygge af typer af kaffe og ligeledes kan den lave kaffe med eller uden mælk. Maskinen har 2 bryghoveder, som både kan brygge sort kaffe, samt mælkebaseret kaffe. I maskinen finder du 7 forudindstillede vand- og mælkebaserede Grands Crus opskrifter, der giver dig en udsøgt smag hver gang. Aguila 220 har en særdeles effektiv energibesparende tilstand, hvor du kan spare op til 95%. Kaffemaskinen kan tilsluttes til direkte vandtilførsel og vanddunke.
Nespresso Aguilla 220 industrikaffemaskine
  • Aguila 440 - den perfekte maskine når der skal serveres kaffe i rigelige mængder. Gennem kaffemaskinens 4 bryghoveder har du muligheden for at tilberede hele 4 kopper på én gang. Perfekt til de virksomheder, der skal lave større mængder kaffe ad gangen. Her kan du både lave varme og kolde kaffeopskrifter med et tryk. Maskinen er særdeles nem at betjene og kræver minimal rengøring. Aguila 440 har 7 forskellige forudindstillede vand- og mælkebaserede kaffeopskrifter. Men ikke nok med det, så får du ligeledes en industrikaffemaskine med et integreret køleskab, hvor du kan have op til 5 liter frisk mælk og 2 forskellige typer af komælk. Vælger du Aguila 440 får du en industri kaffemaskine, som har både en energibesparende tilstand og dvalefunktion, hvilket betyder at du kan spare op til 95% af det normale energiforbrug. Denne kaffemaskine har mulighed for vandtilslutning.
Nespresso Aguila 440 industri kaffemaskine

Er kaffemaskinen til din arbejdsplads?

Skal du bruge en ny industrikaffemaskine til arbejdspladsen, kan vi anbefale vores Momento-familie. I denne familie finder du følgende kaffemaskiner:

  • Nespresso Momento Coffee & Milk
  • Nespresso Momento Coffee med 1 eller 2 bryghoveder

Nespresso Momento Coffee

Med Nespresso Momento Coffee får du en fantastisk barista-ekspert. Denne maskine er designet til kontor- og restaurant miljøer. Kaffemaskinen kommer med hele 12 mælkebaserede kaffeopskrifter og 4 kopstørrelser sort kaffe. Hertil har maskinen en særdeles nem vedligeholdelse, hvilket gør det til en ideel kaffemaskine til kontoret eller restauranten.

Nespresso momento kaffemaskine til små kontorer

Nespresso Momento Coffee & Coffee

Her får du 2 versioner, som begge er alsidige kaffemaskiner. Du kan vælge mellem Momento Coffee med 1 eller 2 bryghoveder.

Vælger du Nespresso Momento Coffee med 1 bryghoved får du den ideelle kaffemaskine til mindre kontorer. Det er en kvalitets kaffemaskine med et digitalt display, som guider dig gennem hele kaffeoplevelsen, hvilket gør den nem at bruge for enhver.

Hertil har vi også vores Nespresso med 2 bryghoveder, der er ideel for mellemstore kontormiljøer op til 50 personer. Maskinen fås med samme brugervenlige digitale display, som vejleder dig gennem processen for kaffebrygningen.

Fælles for begge maskiner er, at de kommer med den nye Americano funktion, som giver dig muligheden for at lave en lækker og stor kop kaffe fuld af smag, præcist som vi er vant til at drikke dem i Skandinavien. Derudover er maskinerne udstyret med et vandfilter skabt af BRITA®. Dette filter sørger for at reducere mængden af kalk i din Momento, hvilket beskytter den mod aflejringer. Ligeledes har kaffemaskinerne mulighed for direkte vandtilslutning.

Nespresso Momento Coffee kaffemaskine til B2B

Zenius til små kontorer, mødelokaler og hotelværelser

Vores Zenius ZN 100 er en kompakt og særdeles effektiv kaffeløsning, som passer perfekt ind i mindre miljøer som f.eks. små kontorer, mødelokaler eller på et hotelværelse. Maskinen har et eksklusivt og stilfuldt design uden at gå på kompromis med kvaliteten af kaffen som den brygger. Denne kaffeløsning er udstyret med et unikt opvarmningssystem og kan brygge Grands Crus efter blot 30 sekunder. Ligesom ved Aguila familien får du også en energibesparende tilstand på denne maskine, som giver 90% mindre energiforbrug.

Zenius ZN 100 er en robust og langtidsholdbar løsning til din industrikaffemaskine. Designet gør at du endda kan lave kaffe i høje glas, hvis du foretrækker det.

Nespresso Zenius kaffemaskine til erhverv

Vælg Nespresso som din industrikaffemaskine

Et godt kontormiljø er vigtigt og ligeså er et godt førstehåndsindtryk hos nye kunder, så hvorfor ikke give dem en udsøgt smagsoplevelse til deres næste kop kaffe? Med en professionel Nespresso industri kaffemaskiner kan du sikre dig, dine kollegaer og kunder en god kop kaffe - hver gang.

Vores kaffemaskiner gør det nemt for enhver at brygge præcis den kop kaffe de trænger til, og du kan med lethed servere kaffe dagen lang. Er kaffemaskinen til caféen, store kantiner, restauranten, kontoret eller hotelværelset? Så har vi den rette fuldautomatiske espressomaskine til dit behov i vores udvalg. Vi har både kaffemaskiner som kan lave mange kopper ad gangen, og mindre maskiner. 

Kontakt os

Formular til at sende mails med de anbefalede kaffemaskiner.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.