Kontor
Kaffeløsninger til den gastronomiske elite
Sans for detaljer
Skal dine gæster have en unik oplevelse, ligger guldet gemt i detaljerne. Vi ved, hvad det kræver at byde gæster på en uovertruffen kaffeoplevelse, der aldrig må svinge i kvalitet. Med en kaffeløsning fra Nespresso serverer du konsistent, høj smagskvalitet i hver eneste kop uden barista uanset sæson, kaffetype og om det skal være med eller uden mælk. Dine gæster får en mindeværdig afslutning på enhver gastronomisk oplevelse.
Vores høje standard for kvalitet, fokus på bæredygtighed og driftsikkerhed er tre gode grunde til, at vores maskiner står på gourmet- og Michelin-restauranter verden over. I Danmark kan du bl.a. nyde vores kaffe på Kiin Kiin, Marchal, Nimb, CANblau og Frk. Koch.
Slut gourmetoplevelsen af med premiumkaffe
Uanset hvilket køkken, du arbejder ud fra, så har vi bønnen, der matcher dine ambitioner. Gå på opdagelse i vores store smagsunivers her
Prestigefyldte partnerskabe
For at inspirere eliten inden for Fine Dining har Nespresso dannet partnerskaber med organisationer for ledende kokke, gastronomer og sommelierer verden over. Vi samarbejder blandt andet med Relais & Chateaux, Le Bocuse d’Or samt Jeunes Restaurateurs d’Europe, som bringer passionerede unge restauratører sammen og kombinerer innovation og iværksætteri. Derudover er Nespresso også stolt partner af Association de la Sommellerie Internationale (ASI) og verdens bedste sommelier, Paolo Basso.
DE VALG VI TAGER
Siden 2003 har Nespresso arbejdet tæt sammen med Rainforest Alliance for at sikre miljøet, kaffeplanterne og vores kaffebønner de bedst mulige vilkår for vækst. Se hvordan hver eneste kop Grand Cru er med til at sætte et positivt aftryk på verden og træf et mere bæredygtigt kaffevalg for din virksomhed.