VÆRDIEN AF EN MERE BÆREDYGTIG KVALITETSKAFFE

De af os, der er så heldige at kunne nyde kvalitetskaffe på jobbet hver dag, ved at en god kop kaffe betyder noget.

Det er god smag, både for dig og dine kolleger, for kunder og gæster, ja for hele din virksomhed. Og så meget desto bedre smager den, hvis den også skænkes med omtanke for klimaet.

DE SMÅ TING SOM GØR EN STOR FORSKEL

Små, men vigtige ting som det at servere en god kop kaffe for dine medarbejdere eller gæster er med til at sikre flere faste kunder i din restaurant og viser dine kollegaer på kontoret, at du værdsætter deres indsats.

Husk den perfekte afslutning på middagen

At servere en mere bæredygtig kvalitetskaffe kan også forbedre dine gæsters oplevelse af dit produkt. For selvom hovedfokuset er måltidet, servicen og rummet, når man besøger din restaurant, kan en fantastisk og bæredygtig kaffe efter et måltid gøre, at du får en ekstra varm anbefaling fra dine gæster. Hos Nespresso Professional ved vi, at de små detaljer er vigtige for den store oplevelse.


“Med en rigtig god kaffe og et fantastisk udseende kan vi servere det lidt ekstra for vores kunder. Nespresso er ligesom Bjurfors – et premium-mærke, og Nespresso’s kvalitetskaffe er helt i tråd med vores motto “One step up”.”
– Bjurfors, Malmö